Evden aldığı para ile alışveriş yapan küçük afacan kuyumcuda yakayı ele verdi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde annesine ait nakit parayı ve ziynet eşyalarını alarak evden ayrılan M.A.(10) polis tarafından kısa sürede yakalanarak ailesine teslim edildi.Bandırma'da annesinden habersiz 400 lira nakit para ve ziynet eşyalarını...

Google Haberlere Abone ol
Evden aldığı para ile alışveriş yapan küçük afacan kuyumcuda yakayı ele verdi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde annesine ait nakit parayı ve ziynet eşyalarını alarak evden ayrılan M.A.(10) polis tarafından kısa sürede yakalanarak ailesine teslim edildi.

Bandırma'da annesinden habersiz 400 lira nakit para ve ziynet eşyalarını alan 10 yaşındaki M.A. elindeki nakit para ile alışveriş yaptıktan sonra ziynet eşyalarını bozdurmak için kuyumcuya girdikten sonra yakayı ele verdi. Nakit para ile kendine bir bisiklet, ayakkabı, şort vs gibi eşyalar alan M.A. ardından ziyneti bozdurmak için kuyumcuya gitti. Burada kuyumcunun durumu polise bildirmesi üzerine olay mahalline gelen polis ekipleri M.A.'yı gözetim altına aldı. Bu arada M.A.'nın ailesi evdeki para ve ziynet eşyalarıyla birlikte küçük çocuğun kaybolmasından şüphelenerek durumu polise bildirdi.

Küçük çocuk ailesine teslim edilirken, M.A.'nın kısa sürede yaptığı alışveriş polisi dahi şaşkına çevirdi.

CİHAN

Yorumlar