ETSO AB Bilgi merkezinden, 'Gençler ve AB' paneli

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Erzurum AB Bilgi Merkezi, Atatürk Üniversitesi’yle ortaklaşa gerçekleştirdiği, 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında panel ve konser programı düzenledi. Atatürk...

Google Haberlere Abone ol
ETSO AB Bilgi merkezinden, 'Gençler ve AB' paneli

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Erzurum AB Bilgi Merkezi, Atatürk Üniversitesi’yle ortaklaşa gerçekleştirdiği, 9 Mayıs Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında panel ve konser programı düzenledi.

Atatürk Üniversitesi Oditoryormu’nda gerçekleştirilen programda ilk olarak, “Gençler ve Avrupa Birliği” konulu bir panel düzenlendi. Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kamil Aydın’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Okan Cem Çırakoğlu, “Kimlikler Konuşur mu?”, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Başak Yavcan, “Avrupa Birliği’ndeki Türkiye Algısı” ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Övünç Ongur, “Avrupalılaşma Kavramı ve Türkiye’nin AB’ye Üyeliği” başlıklı birer sunum yaptı.

CİHAN

Yorumlar