ETKİNDER'den tüketim semineri

Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) Memur ve Sağlık Kulüpleri tüketici sorunları konulu seminer düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
ETKİNDER'den tüketim semineri

Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) Memur ve Sağlık Kulüpleri tüketici sorunları konulu seminer düzenledi. Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere Tüketici Sorunları İl Hakem Heyeti Başkanı Sevil Karapınar konuşmacı olarak katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sağlık Kulübü Başkanı Neslihan Çakır şunları söyledi: “Tüketim çılgınlığının yaşandığı dünyamızda bilinçli tüketici olmak gerek kendimiz gerekse toplumumuz adına büyük önem arz eder. Bilinçli tüketici olmak da bilinçli tüketim yapmak, tüketici haklarını en iyi şekilde bilmekle mümkündür.”
Sevil Karapınar ise, katılımcılara yeni yasada yer alan tüketici hakları hakkında bilgiler verdi. Karapınar şunları dile getirdi: “Bir tüketici olarak haklarımızı iyi bilmeli ve yaşadığımız herhangi bir sorunda il ve ilçelerdeki hakem heyetlerine başvurarak hakkımızı aramalıyız. Mayıs ayında yürürlüğe girecek olan yeni yasa daha ayrıntılı olup tüketici haklarını daha da ön plana çıkarmayı amaçlamaktadır. Böylelikle üreticiler kaliteye ve müşteri memnuniyetine daha da önem vermiş olacaktır.”

CİHAN

Yorumlar