ERGİAD: Son 3 ayda derneğimize 30 yeni iş adamı üye oldu

Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, "ERGİAD üyesi 50 iş adamının istifa ettiği iddiası doğru değildir. Bu mesnetsiz, karalama amaçlı haberleri kınıyoruz. Son bir yıl içinde derneğimizden...

Google Haberlere Abone ol
ERGİAD: Son 3 ayda derneğimize 30 yeni iş adamı üye oldu

Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir, "ERGİAD üyesi 50 iş adamının istifa ettiği iddiası doğru değildir. Bu mesnetsiz, karalama amaçlı haberleri kınıyoruz. Son bir yıl içinde derneğimizden sadece 7 iş adamı istifa etmiş, son 3 ayda derneğimize 30 yeni iş adamı üye olmuştur. Bu yalan haberden dolayı üyelerimizin çok üzüldüğünü, bu süreçten kaynaklanan hukuki haklarımızın takipçisi olacağımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz." dedi.

Hükümet yanlısı havuz medyasında yer alan iddialara bir yalanlama da ERGİAD başkanından geldi. Özdemir, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Yeni Şafak gazetesinde yayınlanan “Gülen cemaatinde şok istifa” başlıklı haber ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme gereği doğmuştur. Haberdeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bahsi geçen haberin içeriğinde ERGİAD üyesi 50 iş adamının istifa ettiği iddiası doğru değildir. Bu mesnetsiz, karalama amaçlı haberleri kınıyoruz. Son bir yıl içinde derneğimizden sadece 7 iş adamı istifa etmiş, bunların bir kısmı olağan kişisel sebeplerden kaynaklıdır. Bunlara rağmen son 3 ayda derneğimize 30 yeni iş adamı üye olmuştur. Bu yalan haberden dolayı üyelerimizin çok üzüldüğünü bu süreçten kaynaklanan hukuki haklarımızın takipçisi olacağımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.Yeni Şafak Gazetesi hakkında, yalan haber yapma, iftira atma gibi basın meslek ve ahlak ilkelerine uymayan habercilik anlayışından dolayı davacı olacağız. Ayrıca derneğimiz Erzurum’da en fazla üye iş adamına sahip, aktif bir dernektir. Türkiye’de siyasi gündem farklı olabilir. Ancak iş adamları olarak biz işimize bakıyoruz. ERGİAD, Türkiye ve dünya ile Erzurumlu iş adamlarını buluşturmaya devam ediyor. Erzurum’un, bölgemizin ve ülkemizin kalkındırılması için hizmet etmeye devam edeceğiz."

CİHAN

Yorumlar