Erdoğan'dan o gaziye anlamlı mesaj

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dünya evine giren Gazi Jandarma Komando Er Yavuz Papağan'a mesaj gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan o gaziye anlamlı mesaj

C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sebebi ile ülke övünç madalyasına tevcih edilen Gazi Jandarma Komando Er Yavuz Papağan, Muş’ta düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

KUTLAMA MESAJLARI GELDİ

Sonra C. Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın gönderdikleri tebrik mesajı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Düğün töreninize sıkı programım itibariyle katılamadığım için üzgünüm. Nazik davetiniz için samimi teşekkür ederim. Değerli çiftimizin çıktıkları bu yolda gönül ve saygı içinde sıhhatli bir hayat sürmeleri temennisiyle iki cihan saadeti diler, beraberliklerinin iki aileye de sevinç ve sevinç getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Bu vesileyle sizlere ve değerli misafirlere en kalbi gönül ve selamlarımı sunarım.”

Gazi Jandarma Komando Er Yavuz Papağan, 2012 yılında PKK’lılar sebebi ile Bingöl-Muş karayolunda izinden dönen askerleri taşıyan konvoya yönelik yapılan 9 askerin şehit bulunduğu roketatarlı saldırıda yaralanarak gazi oldu. Er Yavuz Papağan, 18 Mart’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan sebebi ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen ülke övünç madalyası takdim törenine katılmış ve Muş’ta yapılacak nikah törenine Erdoğan’ı çağrı etmişti.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar