Erdoğan şikayetini geri çekecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ofisine 'böcek' denilen dinleme cihazın yerleştirilmesiyle ilgili davada Seyit Saydam ve Hurşit Gölbaşı hakkındaki şikayetini geri çekecek.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan şikayetini geri çekecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine 'böcek' denilen dinleme cihazı yerleştirilmesiyle ilgili 13 kişi hakkında açılan davanın altıncı duruşması bugün gerçekleşecek.

Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesinde yapılacak duruşmada, sanıklar Seyit Saydam ile Hurşit Gölbaşı hakkındaki şikayetlerinden vazgeçilmesi bekleniyor.
Ödeme Belgesi Göstermişti

Davanın 5'inci celsesinde Romanya'da yakalanan eski emniyet mensupları Sedat Zavar ile İlker Usta'nın savunmaları dinlenmiş, suç tarihinde Başbakanlık Özel Kalem Müdürü olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, tanık sıfatıyla ifadesi alınmıştı. Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya dinleme cihazı bedeli olan Zavar'ın hesabından ödeme yapıldığına ilişkin belge sunmuştu.
Şikayeti Geri Çekecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ali Özkaya, duruşmanın sonrasında habercilere, ''Sayın Cumhurbaşkanı, 'suç işlemediğine kanaat getirdiyseniz, Seyit Saydam ile Hurşit Gölbaşı hakkındaki şikayetlerden vazgeçebilirsiniz.' Bunu, sonraki celsede belirteceğiz'' ifadesinde bulunmuştu. Özkaya, bugünkü celse de Gölbaşı ile Saydam hakkındaki şikayetlerden vazgeçebileceklerini belirtti.




Yorumlar