Erdoğan'dan Hürriyet ve Kılıçdaroğlu'na 'atletli fotoğraf' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş sırasında çektirdiği 'Atletli fotoğrafı'nı bugün manşete yaparak, "Vatandaş Kemal" şeklinde ifade kullanan gazeteye tepki gösterdi. Erdoğan, hiçbir vatandaşın atletle oturarak gazetecileri çağırıp fotoğraf çektirmeyeceğini belirterek "Vatandaşıma hakarettir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan Hürriyet ve Kılıçdaroğlu'na 'atletli fotoğraf' tepkisi

Sonhaberler | Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 39. Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet Yürüyüşü sırasında atletiyle çektirmiş olduğu fotoğraf hakkında, 'Atletle bir yemek yiyor, bir gazete başlık atmış, vatandaş filanca. Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım, ana muhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi gel, benim fotoğrafımı çek, Atatürk'ü atletle görüp de resim çektirdiğine şahit oldun mu?' dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 39. kez muhtarlarla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu: Atletle bir yemek yiyor, bir gazete başlık atmış, vatandaş filanca. Bu benim vatandaşıma hakarettir. Benim vatandaşım, ana muhalefetin başında olacak, çağıracak gazeteciyi gel, benim fotoğrafımı çek, Atatürk'ü atletle görüp de resim çektirdiğine ş ahit oldun mu?

- Hürriyet'in bugünkü manşeti

TERÖRE BULAŞMAMIŞ HERKESE KOLLARIMIZ AÇIK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Beştepe'de düzenlenen muhtarlar toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında, "FETÖ gibi, PKK gibi, DEAŞ gibi DHKP-C gibi ihanet örgütleri ile terör örgütleri ile birlikte hareket etmediği sürece, kökeni, meşrebi, yaşam biçimi ne olursa olsun herkese gönlümüz ve kollarımız açıktır. Unutulmamalıdır ki canımız pahasına yürüttüğümüz bu mücadeleyi şu partinin veya herhangi bir siyasetçinin çıkarı değil, ülkemizin ve milletimizin bekası için veriyoruz. Hiç kimsenin, kendi çıkarı veya saplantıları uğruna bu mücadeleye darbe vurma hakkı yoktur. Biz bu anlayışla kendi partimizde köklü bir değişim sürecini başlattık. Diğer partilerin de aynı anlayışla kendilerini yenilemelerini, yaklaşımlarını ve söylemlerini gözden geçirmelerini bekliyoruz." dedi. 

Yorumlar