Emniyet Müdürü İşlek: Bitlis’e rahat etmeye değil, rahat ettirmeye geldik

İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Bitlis’e rahat etmeye değil, her anlamda vatandaşları rahat ettirmeye geldiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Emniyet Müdürü İşlek: Bitlis’e rahat etmeye değil, rahat ettirmeye geldik

İl Emniyet Müdürü Saim İşlek, Bitlis’e rahat etmeye değil, her anlamda vatandaşları rahat ettirmeye geldiklerini söyledi.

Bitlis İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç’ün görevden alınarak merkeze çekilmesinin ardından Düzce Emniyet Müdürlüğünden Bitlis İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen Saim İşlek, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Polisevinde düzenlenen kahvaltıda konuşan Emniyet Müdürü İşlek, birçok vilayette görev yaptığını, son görev yerinin ise Bitlis’te nasip olduğunu belirtti. Düzce’de görev süresince halkla bir bütün olduklarını ve güzel günlerinin geçtiğini ifade eden İşlek, “İnşallah Bitlis’te de Düzce kadar güzel günlerimiz geçecek. Ancak biz buraya rahat etmeye değil huzur bakımından vatandaşlarımızı rahat ettirmeye geldik.” dedi.

Bitlis’in evliyalar ve enbiyalar şehri olması bakımından son derece önemli bir yer olduğunu dile getiren Saim İşlek, dünyaca tanınan ve kabri İstanbul Eyüp’te bulunan Eyyüp Sultan’ın kardeşi olan Feyzullah El Ensari Hazretleri'nin kabrinin ve yine Zülküf Peygamber'in makamının Bitlis’te bulunduğunu ilk defa burada öğrendiğini dile getirerek şöyle konuştu: “Bitlis gerçekten evliyalar ve enbiyalar şehri. Bitlis’e geleli henüz birkaç gün olmasına karşın Bitlis’te her gün yeni bir zenginliğin farkına varıyoruz. Bu açıdan Bitlis’te görev yapacak olmak ve Bitlislilerin ekmeğini yiyecek olmak benim için çok büyük bir gurur kaynağıdır. İnşallah Düzce’de olduğu gibi Bitlis’te de halk odaklı projelerimiz olacak. Her projemizin odağında halk olacak. Bu sayede de polis halk ilişkisine ayrı bir boyut kazandıracağız. Bitlislilerle Bitlis’te güzel günlerin olacağına olan inancım tamdır. Kendimi Bitlis’te olmaktan dolayı çok şanslı hissediyorum.” CİHAN

Yorumlar