Eğitimcilerden yolsuzluğa yürüyüşlü tepki

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği öne sürülen ses kayıtlarında yer alan ifadelere ilişkin tepkiler sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Eğitimcilerden yolsuzluğa yürüyüşlü tepki

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği öne sürülen ses kayıtlarında yer alan ifadelere ilişkin tepkiler sürüyor. Bursa’da, kamuoyunda ‘dershane yasa tasarısı’ olarak bilinen tasarıyı protesto etmek için yürüyen memurlar, ses kaydındaki görüşme detaylarına tepki gösterdi.

Öğle saatlerinde Ünlü Cadde’de toplanan KESK’e bağlı Eğitim-Sen üyesi 500 kişilik grup, yürüyüşe geçti. Kalabalık, ‘Hırsız var’ diye bağırarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan aarsında geçtiği öne sürülen ses kaydına tepki gösterdi. Cumhuriyet Caddesi’nden Şehreküstü Meydanı’na yürüyen memurlar, attıkları sloganlarla yolsuzluk operasyonuna dikkat çekti. Eyleme çocuklar da destek verdi. Eylemcilerin geçtiği güzergahtaki binaların penceresine çıkan bazı vatandaşlar da eyleme alkışlarla destek verdi. Grup, "Her yer rüşvet, her yer yolsuzluk" sloganları atarak Şehreküstü Meydanı'na geldi.
CİHAN

Yorumlar