Dehşet dakikaları yaşatan trafo patlaması kamerada

Esenyurt’taki bir trafoda patlama meydana geldi. Büyük korkuya yol açan ve arka arkaya yaşanan patlamalar kameralara da yansıdı.

Google Haberlere Abone ol
Dehşet dakikaları yaşatan trafo patlaması kamerada

Esenyurt’taki bir trafoda patlama meydana geldi. Büyük korkuya yol açan ve arka arkaya yaşanan patlamalar kameralara da yansıdı. İtfaiye yangını söndürürken elektrik ekipleri de arızanın giderilmesi için çalışma başlattı.

Mustafa Kemal Mahallesi’ndeki elektrik trafosunda saat 21.00 sıralarında patlama meydana geldi. Art arda yaşanan ve bütün mahalleyi aydınlatan patlamalar büyük korkuya sebep oldu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Çıkan yangın itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü. Elektrik ekipleri de arızanın giderilmesi için çalışma başlattı. Trafodaki patlama sebebiyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi oldu. Yetkililer arızanın kısa sürede giderilerek kesinti yapılan yerlere yeniden elektrik sağlanacağını belirtti.

Trafodaki patlamalar bir vatandaşı tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde, art arda yaşanan patlamaların mahalleyi aydınlattığı görülüyor.

CİHAN

Yorumlar