Cumhurbaşkanı Gül: Dolu bir 7 yıl geçti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7 yıl boyunca çeşitli gezi ve temaslarında çekilen fotoğraflarının sergisini gezdi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Gül, “Geçmişimize baktığımızda bende ayrı 10 tane cumhurbaşkanımız var. Bende 11....

Google Haberlere Abone ol
Cumhurbaşkanı Gül: Dolu bir 7 yıl geçti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 7 yıl boyunca çeşitli gezi ve temaslarında çekilen fotoğraflarının sergisini gezdi. Gazetecilerin sorularını cevaplayan Gül, “Geçmişimize baktığımızda bende ayrı 10 tane cumhurbaşkanımız var. Bende 11. Cumhurbaşkanı olarak çok dolu bir 7 yıl geçti tabi." dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, Beyoğlu Özel Karaköy Rum Ana ve İlköğretim Okulu’nda cumhurbaşkanlığı fotoğrafçılarının sergisinin açılışına katıldı. Sergiyi gezen Gül, "Geçmişimize baktığımızda bende ayrı 10 tane cumhurbaşkanımız var. Bende 11. Cumhurbaşkanı olarak çok dolu bir 7 yıl geçti tabi.

Tarihçilerin yazacağı çok büyük olaylar yaşandı. Benim cumhurbaşkanı seçilme sürecim olağanüstü bir dönemdi. Şöyle bir mutluluğum var. O zaman aman bu adam cumhurbaşkanı olmasın diye konuşanların büyük bir kısmı gelebildikleri tek devlet kapısı adeta hepsine kucağımı açtım. Bugün o duyguların gittiğini görmekten memnuniyet duyuyorum.” diye konuştu. (Sürecek.)

CİHAN

Yorumlar