Çorlu Anafen’den TEOG'da önemli başarı

Anafen Dersanesi Tekirdağ Çorlu Şubesi'nde bu yıl Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda birinci dönem bir, ikinci dönem 3 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak önemli bir başarıya imza attı.TEOG sınavında önemli...

Google Haberlere Abone ol
Çorlu Anafen’den TEOG'da önemli başarı

Anafen Dersanesi Tekirdağ Çorlu Şubesi'nde bu yıl Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda birinci dönem bir, ikinci dönem 3 öğrenci tüm soruları doğru cevaplayarak önemli bir başarıya imza attı.

TEOG sınavında önemli başarı elde ettiklerini belirten Anafen Dershanesi Çorlu Şube Müdürü Eşref Çoban, öğretmen ve ailelerin fedakarlıklarıyla ve öğrencilerin de büyük emekleriyle başarının geldiğini söyledi. Türkiye’de TEOG sınavına giren yaklaşık 1 milyon 300 bin öğrenci içinde dört birinci çıkarmanın mutluluk verici olduğunu ifade eden Çoban; Ayrıca her yıl Çorlu Anafen Dershanesi’nin Türkiye Birincisi çıkarmayı bir gelenek haline getirdiğini ve son 5 yılda 12 Türkiye birinciliği ile zirvedeki yerini koruduğunu belirtti. Geçen yıl 29 fen lisesi, 48 Anadolu öğretmen lisesi ve 286 Anadolu lisesi kazanan öğrencilerinin olduğunu, bu yıl da bu sayının artacağını söyledi. Bireysel ve kitlesel başarıda Çorlu’da çok önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Çoban, “Öğrencilerimizin topluma faydalı bireyler olmasını temenni ediyoruz” dedi. Dershane Müdürü Çoban, 31 Temmuz Perşembe ile 08 Ağustos Cuma günleri arası yapılacak tercih döneminde Anafen Dershanesi’nin ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti vereceğini belirtti.

CİHAN

Yorumlar