CHP'li Süral:Karalamaya bağlı her türlü siyaseti kınıyoruz

CHP Manavgat Belediye Meclisi kontenjan adayı Mehmet Süral, iktidarın karalamaya yönelik her iftira siyasetini kınadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li Süral:Karalamaya bağlı her türlü siyaseti kınıyoruz

CHP Manavgat Belediye Meclisi kontenjan adayı Mehmet Süral, iktidarın karalamaya yönelik her iftira siyasetini kınadıklarını söyledi. CHP'li Mehmet Süral, 30 Mart mahalli seçimler kapsamında 5 dönem Taşağıl'da belediye başkanlığı yapan Kuddisi Ünal'la birlikte seçim çalışmasını sürdürüyor.
AKP'nin mahalli seçimlere sayılı günler kala bütün siyasi etik kurallarını çiğnemekten çekinmediğini savunan Süral, AK Parti'lilerin toplumda korku oluşturmaya bağlı 'Akaydın, ölüleri yakmayı planlıyor' türü afiş ve el ilanı dağıtmasını kınadıklarını söyledi.
Süral, Beşkonak Köprülü Kanyon'da yaptığı açıklamada, iktidarın, mahalli seçimi genel seçime dönüştürdüğünü ve siyaset yapmada bütün ilkeleri yok saymasının ülke demokrasisi adına üzüntü verici olduğunu kaydetti. Süral, "İktidar, kara propangadaya bağlı her türlü karalama yapıyor. Bu tür siyaset yapma yönetimi ülke demokrasisi ve hukuk adına üzüntü verici. 'Akaydın, ölüleri yakacak kara propagandasını kınıyoruz, lanetliyoruz. " dedi. n Kuddisi Ünal, 40 yıllık siyasi hayatı süresince ilk defa 'kara propagandaya' bağlı mahalli seçimle karşı karşıya olduklarını söyledi.
Eski Taşağıl belediye başkanı Kuddisi Ünal'da yaptığı açıklamada, 40 yıllık siyaseti hayatı süresince ilk defa bu kadar kapa propagandanın hakim olduğu mahalli seçimle karşı karşıya olduklarını söyledi. Ünal, "Beş dönem belediye başkanlığı yaptım ve ilk defa iktidar tarafından mahalli seçimi genel seçime dönüştürüldüğüne şahit oluyorum. İktidar yerel seçim çalışmalarında bütün siyasi etik kurallarını çiğneyerek saldırıyor. Buna en iyi örnek AKP'liler Manavgat'ın köylerinde dağıttığı 'Akaydın, ölüleri yakmayı planlıyor' el ilanları ve broşürleridir. Bu tür karalama siyasetini kınıyoruz. " dedi. CİHAN

Yorumlar