Chp'li Aday'ın Konvoyuna Saldırı

MANİSA'da, CHP'nin Turgutlu Belediye Başkan adayı Cengiz Ulman'ın konvoyuna yaşı küçük olan bir grup taş attı. Olayda biri polis 2 kişi hafif yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Chp'li Aday'ın Konvoyuna Saldırı

Turgutlu'da yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP'nin Turgutlu Belediye Başkan adayı Cengiz Ulman'ın konvoyuna Cengiz Ulman Kervanyolu bitimindeki tren yolunun alt kısmında, kimliği belirsiz yaşı küçük bir grup tarafından taş atıldı. Olayda polis memuru Mehmet Yaman (36) ile bir partili hafif yaralandı. Turgutlu Devlet Hastanesi'nde tedavileri tamamlanan iki yaralı taburcu edildi. Taş atanların arandığı bildirildi.

Olayla ilgili açıklama yapan Ulman, "İstasyonaltı Mahallesi'nde seçim çalışmalarımızı yaptık. Oradan ayrıldık. Konuşmam sırasında herhangi bir taş atılmadı. Sonradan öğrendimki uzun olan konvoyun arkasına 12 ila 13 yaşlarında bir grup çocuk taş atmış. Bu taşlardan biri polis memurunun ensesine denk gelmiş. Bir diğeri de partili arkadaşımızın ayağına isabet etmiş. Ben daha sonra ilçe başkanımızla birlikte yaralanan polis memurunu ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimi ilettim" dedi. 

Yorumlar