CHP Bodrum adayı Kocadon: 15 senedir ilk defa oy alacağım annemden

CHP, Muğla'nın Bodrum ilçesinde seçim bürosu açtı. Açılışta konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 15 yıl sonra annesinden ilk defa oy alacağını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
CHP Bodrum adayı Kocadon: 15 senedir ilk defa oy alacağım annemden

CHP, Muğla'nın Bodrum ilçesinde seçim bürosu açtı. Açılışta konuşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, 15 yıl sonra annesinden ilk defa oy alacağını söyledi. Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki tarihî yağhane binasında yer alan seçim bürosunun açılış törenine katılanlar, “En büyük CHP, en büyük Mehmet Kocadon” sloganı attı. Burada sahne alan mahalli sanatçı Mustafa Ergene de türküler seslendirdi. Törene CHP adayı Başkan Kocadon, Muğla Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Osman Gürün, Muğla Milletvekili Nurettin Demir, İl Başkanı Mustafa Öztürk, Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, geçmiş dönem milletvekilleri ve CHP Bodrum Belediye Meclisi adayları katıldı.

İlçe Başkanı Seymen, İl Başkanı Öztürk ve MilletvekiliDemir’in ardından konuşan Başkan Gürün, "Oradan burayı göremiyorsunuz ama sahneden bakınca sanki seçim bitti de kutlama yapıyoruz. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un onayladığı her projenin altına imzamı atacağım. Hepiniz şanslısınız, bizler de sizin gibi şanslıyız. Mehmet Kocadon’la ağabey kardeş gibi çok önemli projelere imza atacağız." dedi.

Başkan Kocadon ise sahneye, eşi Hülya Kocadon ile çıktı. Konuşmasında şunları kaydetti: “Bu güzellik var ya, ne bir rengin ne bir amblemin güzelliği. Bu güzellik gönül güzelliği, birlik beraberlik güzelliği. Üç yaşından 93 yaşına kadar herkesin gönül birliği bu arkadaşlar. Bakın herkes burada. Toplama değil, bu gerçek sevda. Birlik, beraberlik, Bodrum sevdası, Mehmet Kocadon sevdası, dik duruşun sevdası, bedel ödemenin sevdası bu, bedel.”

Önceki partisinde annesinden bir kez bile oy alamadığını söyleyen Mehmet Kocadon, Fatma Kocadon’u görerek, “Şurada annemi gördüm. Anneme kadar bir gidip geleceğim. Bir elini öpeyim, belki bu seçimde artık oy verir Fatma Hanım. Bu seçimde oy vereceksin artık. 15 senedir ilk defa oy alacağım kendisinden.” diyerek elini öptü. CİHAN

Yorumlar