CHP adayı AK Parti adayına seçimi kazanma tüyosu verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Artvin Belediye başkan adayı Mehmet Kocatepe, Artvin Belediye Başkanı ve CHP adayı Dr.

Google Haberlere Abone ol
CHP adayı AK Parti adayına seçimi kazanma tüyosu verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Artvin Belediye başkan adayı Mehmet Kocatepe, Artvin Belediye Başkanı ve CHP adayı Dr. Emin Özgün’ü makamında ziyaret etti.

Artvin Belediye Başkanı Dr. Emin Özgün, görüşmede AK Parti adayına seçimi kazanma tüyosu verdi. Özgün,"Ben iktidar partisi olsam, Emin Özgün değil 15 sene, 250 sene belediye başkanlığı bile yapmış olsa ona seçim kazandırmam. Size seçim kazanmak için sağlam bir tüyo veriyorum. Seçime 20 gün var, Artvin’de bin kişiye iş verin seçimi kazanın. Artvin’de seçimi kazanmak bu kadar kolay. Bu kentin tek bir sorunu var işsizlik. Gel Kocatepe seninle el ele verelim. Bu işsizlik sorununu çözelim. Seninle bin gencimize iş vereceğimiz bir proje geliştirelim" dedi.

AK Parti adayı Mehmet Kocatepe İSE "Başkanım sizde biliyorsunuz ki öyle seçim öncesi işe alım yapılamıyor." diye cevap verince,
Başkan Özgün,; "Ama siz güçlü bir iktidarsınız. Güçlü bir başbakanımız var. Bakınız her gün buraya insanlar geliyor iş için. Eminim size de geliyordur. Sizin de zor durumda olduğunuzu biliyorum. Bakınız kimseyi suçlamıyorum. Seçimi kazanmanız için size yol gösteriyorum.bin kişiye iş verin çekileyim" diye konuştu. Buna cevaben Kocatepe, "Sevgili başkanım dediğiniz gibi olmuyor. Sürdürülebilir bir şey yapmak gerekiyor. Seçimden önce bin kişi işe alırsınız, seçimden sonra gönderirsiniz, ondan sonra bin tane düşmanınız olur." şeklinde görüş belirtti.

Heyetler birbirlerine iyi dilek temennilerinde bulunarak ayrıldı.




CİHAN

Yorumlar