Büyükşehir Belediyesi çalışanları pazartesi sendromu yaşamayacak

Adana Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının pazartesi sendromu yaşamadan, daha verimli faaliyet göstermesi adına “mutlu pazartesi” sloganıyla eğitim seminerleri verecek. Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı...

Google Haberlere Abone ol
Büyükşehir Belediyesi çalışanları pazartesi sendromu yaşamayacak

Adana Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının pazartesi sendromu yaşamadan, daha verimli faaliyet göstermesi adına “mutlu pazartesi” sloganıyla eğitim seminerleri verecek. Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü’nce “Tiyatro Sporu Temelinde Kişisel Gelişim Eğitimleri” 16 Haziran’da başlıyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Her gün yeni bir başlangıçtır. Bu sebeple kişisel gelişim günü olarak seçtiğimiz pazartesi gününü ‘Mutlu Pazartesi’ olarak adlandırıyoruz. Olumlu düşünmeyi, olumlu hissetmeyi ve olumlu yaşamayı seçerek tüm personelin pazartesi günlerine, yenilenmiş, enerji dolu başlamasını istiyoruz.”

Tiyatro Sporu Temelinde verilecek kişisel gelişim eğitimlerin ana başlıkları ise şöyle sıralanıyor: Takım çalışması, yaratıcılık, müzakere ve ikna becerileri, zaman ve stres yönetimi, beden dili-mekân-koşul, etkili iletişim, problem çözme, iş ve sosyal hayattaki ilişkileri geliştirme, ses-nefes-zihin, liderlik.”

CİHAN

Yorumlar