Bursaspor’dan 19 Mayıs mesajı

Bursaspor kulübü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan mesajla, "Bugün tam 95 yıl önce Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a...

Google Haberlere Abone ol
Bursaspor’dan 19 Mayıs mesajı

Bursaspor kulübü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yayınlanan mesajla, "Bugün tam 95 yıl önce Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasıyla başlayan Milli Mücadele ve İstiklal Savaşı, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması ile sonuçlanmıştır." denildi.

Bursaspor Kulübünden yapılan açıklamada şöyle denildi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu özel günü Türkiye Cumhuriyeti’ni geleceğe emin adımlarla taşıyacağına inandığı Türk gençlerine armağan etmiştir. Bu vesile ile vatan ve millet uğruna büyük fedakarlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımı sunar, Atatürk’ün büyük güven duyduğu gençlerimize ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için yapmış oldukları çalışmalarda üstün başarılar dileriz."

CİHAN

Yorumlar