Bursa’daki doğalgaz faciasında ölen baba oğul defnedildi

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bacalı doğalgaz şofbeninden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 47 yaşındaki Çetin Mete ve 4 yaşındaki oğlu Metehan Mete, son yolculuklarına uğurlandı.

Google Haberlere Abone ol
Bursa’daki doğalgaz faciasında ölen baba oğul defnedildi

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, bacalı doğalgaz şofbeninden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 47 yaşındaki Çetin Mete ve 4 yaşındaki oğlu Metehan Mete, son yolculuklarına uğurlandı. Hocahasan Mahallesi Bahçe Sokak'taki evde dün yaşanan olayda, eşinden boşanan 46 yaşındaki Fatime Madenci ile kendisi gibi eşinden ayrılmış Mete, 14 yaşındaki Gülben Şeker, 7 yaşındaki İpeksu Şeker ve 4 yaşındaki Metehan Mete hayatını kaybetmişti.

Fadime Madenci ile kızları Gülben ve İpeksu'nun cenazeleri, toprağa verilmek üzere memleketleri Adana'ya gönderildi. Çetin Mete ve oğlu Metehan ise Bursa’da toprağa verildi. Mihraplı Camisi'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Hamitler Mezarlığı'nda defnedildiler. Yağmur altında kılınan cenaze namazına, yakınlarının yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı. CİHAN

Yorumlar