Bursa'da belediyecilikte cilalı imaj devri

MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Koçdemir, Yerel yönetimlerde hizmetin geri plana atılarak halkla ilişkiler belediyeciliği yapıldığını dile getiren MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da belediyecilikte cilalı imaj devri

MHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Koçdemir, Yerel yönetimlerde hizmetin geri plana atılarak halkla ilişkiler belediyeciliği yapıldığını dile getiren MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir, "Eskiden yontma taş ve cilalı taş devirleri vardı. Şimdi bir de cilalı imaj devri yaşıyoruz. Her şey reklamlardan ibaret. Bu büyükşehirde de Nilüfer'de böyle." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Nilüfer'de ziyaretlerde bulunan Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, iktidara yüklendi. Her gün yeni bir yolsuzluk iddiasının gündeme geldiğini vurgulayan Koçdemir, "100 yıl önce söylendiği gibi bu gün de 'Dağ başını duman almış. Aslan payı çakalların eline geçti. Aziz milletimizi bu durumdan MHP kadroları kurtaracak. Bu vurgun düzenine son vererek yeni bir başlangıç yapmanın tarihi 30 Mart. Milletin gasp edilen haklarına yeniden kavuşacağı değişim hareketi Bursa'dan başlayacak. Bunu birlikte yapmak için tüm milletimizi üç hilalin altında birleşerek yeni, şeffaf, adil bir yönetimi birlikte tesis etmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Nilüfer'in, Bursa'nın en yeni ilçelerinden biri olmasına rağmen bir dizi sorunla boğuştuğunu anlatan Koçdemir, "Eskiden yontma taş ve cilalı taş devirleri vardı. Şimdi bir de cilalı imaj devri yaşıyoruz. Bunun en güzel örneğini Nilüfer'de görüyoruz. Çağdaşlık adına yollar daraltılarak, bisiklet yolları yapılıyor. Ancak bunların da geçişleri sağlanmamış. Tüm çalışmalarda olduğu gibi bunda da işlevsellik değil, görsellik ön planda. Hizmet belediyeciliğinin yerini halkla ilişkiler belediyeciliği almış. Hizmet göz ardı edilerek milletin kutsal kabul ettiği bazı kavramlar üzerinden oluşturulan gerilim ile oy avcılığı yapılıyor. 30 Mart'tan sonra bunlar son bulacak, milletimiz hak ettiği hizmetlere kavuşacak." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar