Bursa'da bazı yollar kapanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesinde 29 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında belirli noktalarda trafik düzenlemesi yapılacak.BUSKİ yetkililerinin açıklamasına...

Google Haberlere Abone ol
Bursa'da bazı yollar kapanıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi ilçesinde 29 Nisan – 31 Mayıs tarihleri arasında belirli noktalarda trafik düzenlemesi yapılacak.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; Osmangazi İlçesi Hayran Caddesi ile Zümrüt Sokak kesişiminde altyapı çalışması yapılacağından 29 Nisan Salı günü ile 27 Mayıs Salı tarihleri arasında, adı geçen yollar trafiğe kapatılacak, çalışmalar sırasında alternatif trafik akışı Lale Sokak’ı takiben Bilginler Sokak’tan ve İzmir istikametinde Stad Caddesi üzerinden sağlanacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Osmangazi İlçesi Başaran Mahallesi Badem Caddesi üzerinde kanalizasyon ve yağmursuyu çalışması yapılacağından 2 Mayıs Cuma günü ile 31 Mayıs Cumartesi tarihleri arasında belirtilen yol trafiğe kapatılacaktır. Çalışmalar sırasında da Bilsen Sokak’tan başlayarak Badem Caddesi’nden Gazi Caddesi istikametine giden yol araç trafiğine tamamen kapatılacak olup trafik akışı (geliş – gidiş) Hakan Caddesi üzerinden sağlanacak." denildi.

Yetkililer, çalışmalar süresince vatandaşları tedbirli olmaları ve trafik, işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı. CİHAN

Yorumlar