Boğazlıyan’da Ovakent Eczanesi törenle hizmete açıldı

Boağzlıyan ilçesinde Eczacı İhsan Büyük’ün işletmeciliğini üstlendiği Eczane Ovakent düzenlenen törenle hizmete girdi.

Google Haberlere Abone ol
Boğazlıyan’da Ovakent Eczanesi törenle hizmete açıldı

Boağzlıyan ilçesinde Eczacı İhsan Büyük’ün işletmeciliğini üstlendiği Eczane Ovakent düzenlenen törenle hizmete girdi. Sarraflar Caddesi'nde hizmete açılan Eczane Ovakent’in açılışı; Kaymakam Ahmet Dilsiz, Belediye Başkanı Mustafa Özdal, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Yozgat Defterdarı Abdurrahman Altındağ, Yimpaş Yozgatspor Kulübü Başkanı Nurullah Nurdoğan ve davetliler tarafından yapıldı.

Kaymakam Ahmet Dilsiz, açılışta yaptığı konuşmada, eczacılığın da sağlığın bir parçası olduğunu belirterek, hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal da yeni bir eczane açan İhsan Büyük’ü tebrik ederek, "İlçemize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun." dedi.

Eczane sahibi İhsan Büyük ise eczacılığın da sağlığın çok önemli bir unsuru olduğu bilinciyle hareket ederek, Boğazlıyan’a hizmet vereceklerini söyledi. Büyük, "Halkımızın mağdur olmaması için çarşı merkezine yakın bir noktada eczane açtık. Açılışa iştirak eden tüm davetlilere teşekkür ederim. Tüm vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Açılış davetine kırmayıp icabet eden herkese teşekkür ederim. Boğazlıyanlı eczacılar arasında yer almaktan dolayı çok mutluyum." diye ifade etti.

Konuşmalardan sonra Eczane Ovakent’in açılış kurdelesi dualar eşliğinde kesildi. Daha sonra misafirlere özel Erkoçlar Belediye Düğün Salonu'nda yemek ikramında bulunuldu.
CİHAN

Yorumlar