Bodrum'da yaşayan Çukurovalılar kahvaltıda buluştu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Çukurovalılar, Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda biraraya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bodrum'da yaşayan Çukurovalılar kahvaltıda buluştu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan Çukurovalılar, Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği kahvaltıda biraraya geldi. Çukurovalılar burada uzun uzun sohbet edip keyifli bir gün yaşadı.

Bir konuşma yapan Dernek Başkanı Birol Yoleri, kısa bir süre önce kurulan derneğin 187 üyeye ulaştığını belirterek, "Derneğimizi yaklaşık üç ay önce açtık. Açılışımızın ardından ilk kez biraraya geldik. Dileğimiz, bu tür etkinlikleri sık sık yapıp her zaman birarada olmak. Aileler birbirlerini tanısın ve kaynaşsın istedik. Çok yeni bir dernek olmamıza rağmen kısa sürede üye sayımızı yükselttik. Bodrum'da yaşayan Çukurovalılar olarak birçok sosyal sorumluluk projesinde yer almayı düşünüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde birçok faaliyetimiz de olacak. Bunları hep birlikte yapacağız. Artık güzel bir çatı altında toplandık. Hepimiz için hayırlı olsun." dedi. CİHAN

Yorumlar