BİGADER’den Annneler Günü mesajı

Bitlis’te faaliyet gösteren Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER) 11 Mayıs Anneler Günü olması vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.BİGADER Başkanı Mahir Okay imzasıyla yayımlanan yazılı mesajda, annelerin sevgiyi, şefkati,...

Google Haberlere Abone ol
BİGADER’den Annneler Günü mesajı

Bitlis’te faaliyet gösteren Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER) 11 Mayıs Anneler Günü olması vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

BİGADER Başkanı Mahir Okay imzasıyla yayımlanan yazılı mesajda, annelerin sevgiyi, şefkati, merhameti, sabrı, fedakarlığı ve hoşgörüyü temsil ettiği vurgulanarak, tüm annelerin Anneler Günü kutlandı. Mesajında Anneliğin, özveri isteyen, karşılıksız sevgiye dayanan en yüce ve en kutsal görevlerden biri olduğunu belirten Dernek Başkanı Okay, "Dünyaya gelişimizde ve hayatları boyunca büyük çileler çeken, büyük özveri, karşılıksız sevgi ve sınırsız hoşgörüyle çocuklarını eğitip, kişiliklerini biçimlendiren ve yetişkin durumuna getiren annelerimiz, en kutsal varlıklarımızdır. Bizleri 9 ay karnında taşıyan, rahatsızlandığımızda gece sabahlara kadar uykusuz bizimle olan, bize ilkleri öğreten, hakkı tanıtan annelerimize ne kadar minnet duysak, hürmet etsek hakkını ödememiz mümkün değildir. Onları mutlu etmenin en güzel yolu, hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi eksik etmemektir. Annelerimiz, başımızın tacıdır. Anne sevgisi sevgilerin en güzeli ve en yücesidir. Anne demek ilaç demek, anne demek iyilik, doğruluk, güzellik demektir. Canlarından can katarak varlığımızın kaynağı olan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yol göstericimizdir. Aramızdaki en güçlü bağ olan annelerimiz, sevgisini ve sıcaklığını her zaman aradığımız, yeri doldurulamaz varlıklarımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı, güzel ahlakı, mutluluğu, hayata tutunmayı ve başarmayı öğreten annelerimizin kıymetini bilmeliyiz. Bu nedenle anneler, yılın sadece bir gününde değil, her gününde hatırlanmalıdır. Bu vesileyle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar