Beyşehir Özel Gönül Koleji 13. dönem mezunlarını verdi

Konya’nın Beyşehir ilçesindeki Özel Gönül Koleji, 13. dönem mezunu 54 öğrenci için tören düzenledi. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Açıkyörük, 13 yıldır Beyşehir'in eğitimine önemli katkılar sağladıklarını,...

Google Haberlere Abone ol
Beyşehir Özel Gönül Koleji 13. dönem mezunlarını verdi

Konya’nın Beyşehir ilçesindeki Özel Gönül Koleji, 13. dönem mezunu 54 öğrenci için tören düzenledi. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hüseyin Açıkyörük, 13 yıldır Beyşehir'in eğitimine önemli katkılar sağladıklarını, öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla açıldığı günden bugüne kadar fedakâr ve çalışkan öğretmenler rehberliğinde birçok başarıya imza attığını söyledi. Açıkyörük, "2001 yılından beri Beyşehirlilere hizmet eden okulumuz, özellikle gençliğin yozlaştığı ve ailelerin çocuklarına sahip çıkmaya zorlandığı bir dönemde, bir oksijen çadırı vazifesi görmüş ve en kıymetli sermayesi olan evladını millî ve ahlâki değerlerle yetiştirmek için çabalayan ailelerin yardımına koşmuştur." dedi.

Gönül Koleji'nin, karakter eğitimini kurulduğu yıldan itibaren ön plana çıkardığını, ahlâklı ve bilgiyle donanmış insanlar yetiştirmeyi hedeflediğini belirten Müdür Açıkyörük, "Kolejimiz, yaptığı sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle bütün Beyşehir’in kabul ettiği bir marka okul haline gelmiştir. Hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam etmekte olup kolejimizi her sene, bir önceki seneye göre daha ileriye doğru götürme azmi içerisindeyiz. Beyşehir insanının Gönül ailesine duyduğu güven ve talep devam etmekte olup bu durum bizi daha fazla çalışmaya ve imkânlarımızı daha fazla zorlamaya sevk etmektedir. Amaç ticaret değil, sadece Türkiye’nin değil dünyanın ihtiyaç duyduğu karakterli insanlar yetiştirmektir. Bu vesileyle mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında da başarıları diliyorum." şeklinde konuştu.

Ardından sahneye çağrılan öğrencilere, aileleri tarafından plaket verildi. CİHAN

Yorumlar