BBP İl Başkanı Yeter: Başbakan kendisini Türk doktorlarına teslim etmeli

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlarda kullandığı dili kınayan BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter, “Başbakan, paranoyaya kapılmıştır.

Google Haberlere Abone ol
BBP İl Başkanı Yeter: Başbakan kendisini Türk doktorlarına teslim etmeli

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlarda kullandığı dili kınayan BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter, “Başbakan, paranoyaya kapılmıştır. Tabipler Birliği'nin bu konuda bir açıklaması var sanırım. Sayın Başbakan, kendisini Türk doktorlarına teslim etmelidir.” dedi.

Parti binasında bir basın açıklaması yapan İl Başkanı Yeter, meydanlardaki konuşmalarda yapılacak hizmetlerin, halkın isteklerinin değil, nefret dili kullanıldığını söyledi. Nefret dilini kim kullanırsa kullansın karşı olduklarını belirterek, “Başbakan, her seçim döneminde kendisine potansiyel bir düşman seçiyor. Bu düşmanlıklar üzerinden siyaset yapıyor. Taraftarlarını da kemikleştirmek istiyor. Meydanlardaki söylemleri tasvip etmiyoruz. Meydanlarda yanlışlar, hatalar söylenebilir ama kimseye hakaret edilmemeli. Bu ne insanlık ne aile ne komşuluk ne de başka beşeri münasebetlerde geçerli bir dil değildir. Biz Türk milletinin birlik ve beraberliğinde, bütün ton ve renkleriyle bir ve beraber olarak al bayrağın altında yaşamak istiyoruz. Nefret söylemleri, siyasi rant elde etmek içindir. Biz bunu biliyoruz, milletimize de bunu deklare ettik.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar