Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ramazan’da doktor sayısını artırıyor

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi örnek uygulamalarına bir yenisini daha ekledi, Ramazan dolayısıyla gece hizmet veren doktor sayısını 1’den 5’e çıkarttı.Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastane yönetimi, hastalara 24 saat...

Google Haberlere Abone ol
Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Ramazan’da doktor sayısını artırıyor

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi örnek uygulamalarına bir yenisini daha ekledi, Ramazan dolayısıyla gece hizmet veren doktor sayısını 1’den 5’e çıkarttı.

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hastane yönetimi, hastalara 24 saat verilen acil hizmet dışında Ramazan ayı boyunca geceleri poliklinik hizmeti vermeyi de planladıkları belirtildi. Böylelikle vatandaşların daha rahat bir Ramazan geçirmesine katkıda bulunulacak.

Batman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezin açıldığı günden bu yana halka hizmetin ön planda tutulduğu ve gece polikliniği hizmetlerine önem verildiği ifade edilen açıklamada; "Ramazan ayında hastalarımızın mağdur olmaması için gece çalışan diş hekimi sayısı arttırıldı. Ramazan dolayısıyla gündüz merkezimize müracaat eden hastaların oruç tutmaları nedeniyle özellikle akşam saat 21: 00 ile 24: 00 arasında hastanemize müracaat eden hasta sayısında önemli bir artış beklenmektedir. Bu nedenle biz de Ramazan süresince merkezimize başvuran hastaların uzun süre bekleyip mağdur olmamaları için poliklinik hizmeti veren diş hekimi sayısı1'den 5'e çıkarılacaktır." Denildi.

CİHAN

Yorumlar