Başkan Sözlü’ye, Genç Dostu Belediye Başkanı ödülü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Ulusal Gençlik Parlamentosu tarafından ‘Genç Dostu Belediye Başkanı Ödülü’ verildi. Başkan Sözlü, yerel seçimler öncesinde Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler kampanyası kapsamında...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Sözlü’ye, Genç Dostu Belediye Başkanı ödülü

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye, Ulusal Gençlik Parlamentosu tarafından ‘Genç Dostu Belediye Başkanı Ödülü’ verildi.

Başkan Sözlü, yerel seçimler öncesinde Genç Dostu Adaylar Genç Dostu Kentler kampanyası kapsamında iyi niyet sözleşmesini imzalamış ve göreve geldiği süre içinde gençlere yönelik programların ve projelerin destekçisi olacağı mesajını vermişti. Bu bağlamda Ulusal Gençlik Parlamentosu Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Sarıca, Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan ve Kampanya İl Temsilcisi Mihrap Kaplan, Başkan Sözlü’yü makamında ziyaret ederek ‘Genç Dostu Belediye Başkanı’ ödülünü takdim etti.

Kendisinin de 33 yaşında, genç sayılabilecek bir yaşta Ceyhan Belediye Başkanı olduğunu hatırlatan Başkan Hüseyin Sözlü, gençlerin karar alma mekanizmalarına katılımının teşvik edilmesi yönünde gereken çalışmaların yapıldığını, önümüzdeki dönemde de Adana ile ilgili projelerde gençlere desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Gençlerin elinden ödülünü alan ve Ulusal Gençlik Parlamentosu rozetini takan Başkan Sözlü "Gençlere yapılan yatırım kentimizin, ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Gençleri dikkate almayan bir yönetim anlayışının başarılı olması mümkün değil. Adana’da yaşayan gençlerin gereksinimlerinin karşılanmasına yönelik çalışmalarımız devam edecek.” diye konuştu.

Ulusal Gençlik Parlamentosu Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Sarıca da "Seçimlerde gençlerin demokratikleşme süreçlerine katılımını bir gereklilik olarak gören tüm siyasi partilerin belediye başkanlarının Genç Dost Kent oluşturulması konusunda sorumluluk alması gerektiğine inanıyoruz. Bu kapsamda desteklerini esirgemeyen Başkan Sözlü’ye teşekkür ederiz." dedi.

CİHAN

Yorumlar