Başkan Kocamaz: Herkes Mersinliyim demekten gurur duyacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yapacakları hizmetlerle herkesin Mersinliyim demekten gurur duyacağını belirtti. Kocamaz, merkez Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bekirde Mahallesi’ni ziyaret etti. MHP Mersin Milletvekili...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Kocamaz: Herkes Mersinliyim demekten gurur duyacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz yapacakları hizmetlerle herkesin Mersinliyim demekten gurur duyacağını belirtti.

Kocamaz, merkez Akdeniz ilçesi sınırları içerisinde yer alan Bekirde Mahallesi’ni ziyaret etti. MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır ve MHP İl Başkanı Sebahattin Kılınç’ın da katıldığı ziyarette konuşan Kocamaz, Mersin'in en büyük sorununun istihdam olduğunu belirterek, bu konuda yatırımcılara her türlü desteğin verilmesi gerektiğini ifade etti. Mersin’de yüksek olan işsizlik oranını daha düşük seviyelere çekmek için Belediye olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydeden Kocamaz, "Yatırımcıyı Mersin’e çekmek ve onların yapacakları yatırımlar sayesinde istihdam alanlarının oluşmasına yardımcı olmalıyız." dedi.

1980 model bir belediye devraldıklarını vurgulayan Kocamaz, "20 yıllık tecrübemizle, Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni, inşallah hizmet anlamında hak ettiği seviyeye taşıyacağız. Bunu gerçekleştirmek belki çok kolay olmayacak ama imkansız değil. Bu hedefe ulaşmak için nihai amacımız, gece-gündüz demeden çalışmak olacaktır. Çok çalışacağız ki, Mersin’in geçmiş yıllarda kaybettiklerini telafi edeceğiz" ifadesini kullandı.

Bekirde Halkı’na, Mersin’i birlikte yöneteceklerini bir kez daha hatırlatan Kocamaz, "Bekirde Halkı’na seçim öncesi vermiş oldukları fiili destek ve güven için teşekkür ederim. Bundan sonrası için dualarını eksik etmemelerini diliyorum. İnşallah el ele vererek Mersin’i çağdaş bir kent konumuna ulaştıracağız. Herkesin Mersinli olduğunu söylemekten gurur duyacağı bir kent için çabalıyoruz. Allah’ın izniyle de bunu başaracak güce, birikime ve tecrübeye sahibiz" şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar