Başkan adayı gösterilmeyince taraftarları ile salon toplantısı yaptı

Arnavutköy Belediye Başkanlığına AK Parti'den aday adayı olan Avukat Abdullah Demirhan, genel merkez tarafından mevcut belediye başkanının yeniden aday gösterilmesine tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Başkan adayı gösterilmeyince taraftarları ile salon toplantısı yaptı

Arnavutköy Belediye Başkanlığına AK Parti'den aday adayı olan Avukat Abdullah Demirhan, genel merkez tarafından mevcut belediye başkanının yeniden aday gösterilmesine tepki gösterdi.

'İradene Sahip Çık Platformu' adı altında düğün salonunda bir araya gelen partililere konuşan Demirhan, mevcut AK Partili Belediye Başkanı Ahmet Haşim'i bütün imkanlara rağmen ilçeyi geliştirememekle suçladı.

Demirhan, "2004, 2009 yıllarında dendi ki, Türkiye'de AK Parti güzel şeyler yaptı. Çok önemli vizyon projeler geliştirildi. O vizyonu yakalayamayan bir Belediye Başkanı olarak burada değişim istiyoruz, dediler. Hem AK Partililer hem de Arnavutköylüler. Diğer partilere oy vermiş bütün kesimler. Çeşitli girişimlerde bulunduk. AK Parti dedi ki, hayır, 'Biz yine Haşim Bey'le devam edeceğiz. Buna rağmen Arnavutköy halkı karşılıksız olarak, hiç bir şey beklemeden, yine birinci parti yaptı. 2011'de yine geldi. Evet, şimdi 2014 seçimlerine geldik, yeter artık. Artık bu kadar istismar edilmez. Bu kadar karşılıksız olarak verilmez. Halkın bir talebi var. Halk burada değişim istiyor, halk burada gelişim istiyor." dedi.

Partililer adına konuşan Resul Kantarkıran ise kendi adaylarının aday gösterilmesi için yapacakları müracaatlar sonucunda herhangi bir neticeye ulaşamadıkları taktirde kararlarını yeniden gözden geçireceklerini söyledi. Kantarkıran, "Arnavutköy'de yaşayan binlerce vatandaşımızın çıkarları için gerekirse kendimize yeni bir yol çizip, seçim çalışmalarımızı çizdiğimiz bu çizgi üzerinde yürüteceğiz." ifadelerini kullandı.

Gecede yerel gazeteciler adına konuşan gazeteci Salih Sütlan, kendilerinin AK Parti'ye ya da başka bir siyasi partiye karşı olmadığını söyledi. Sütlan,"Biz sadece basın mensubuyuz. Yaşanan gerçekleri yansıtmakla görevliyiz. Kamunun toplumun sesi olmaya gayret ediyoruz. Ama ne yazık ki benim yapmış olduğum bütün haberlerime yalanlama yapılarak, bana 9 tane dava açıldı, 300 bin lira tazminat davası açılarak bastırılmaya çalışılıyor. Ben bir haftadır yapmış olduğum haberlerden dolayı bana etmedikleri küfürler kalmadı. Benim anama da avradıma da küfür edildi. Şimdi ben yazmaya devam ediyorum, yazmaya da devam edeceğim. Onlara asla ve asla boyun eğmeyeceğim." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar