Başbakan'ın Muş'taki mitingine giden polisler kaza geçirdi: 3 şehit, 22 yaralı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Muş'ta yapacağı mitingde görev almak üzere Kayseri’den yola çıkan Çevik Kuvvet polisi Kırşehir'de kaza yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Başbakan'ın Muş'taki mitingine giden polisler kaza geçirdi: 3 şehit, 22 yaralı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Muş'ta yapacağı mitingde görev almak üzere Kayseri’den yola çıkan Çevik Kuvvet polisi Kırşehir'de kaza yaptı. Kaza da 3 polis memuru şehit olurken, 22 polis memuru da yaralandı. Çevik Kuvvet ekibi, Ankara’dan havayolu ile Muş'a gidecekti.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Muş'ta bugün saat 16.30’da yapacağı miting için Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi'nden 25 kişilik personel dün akşam yola çıktı. Gece saat 00.20 sıralarında, Kırşehir - Kayseri karayolu Mucur ilçesi girişinde Çevik Kuvvet personelini taşıyan araç sürücünün direksiyon hakimiyetine kaybetmesi sonucu orta refuje çarparak devrildi. 38 LV 375 plakalı araç içerisinde bulunan 25 polis memurundan 3’ü şehit oldu. 22’si ise ağır yaralandı. Çevik kuvvet ekibi Ankara’ya ulaştıktan sonra havayolu ile Muş iline geçerek Başbakan’ın mitinginde görev alacaktı.

Kazada şehit olan polis memurlarından Samsun nüfusuna kayıtlı Ömer Aktaş (31), yakın zamanda hamile olan eşinin doğumunu bekliyordu. 32 yaşındaki Sivas nüfusuna kayıtlı Abdullah Kılıç ise evli ve bir çocuk babasıydı. Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Resul Erdal Aydemir (24) ise bekardı.

Şehit polis memurları için Kayseri Emniyet Müdürlüğü’nde bugün tören düzenlenecek.
CİHAN

Yorumlar