Başarılarla bilinen Zafer Koleji yeni sezonda da iddialı

Afyonkarahisar'da 20 yıldır proje, olimpiyat, LYS-YGS ve spor alanlarında sergilediği başarılarla bilinen Zafer Koleji, yeni sezonda da bu başarılara yenilerine eklemek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Başarılarla bilinen Zafer Koleji yeni sezonda da iddialı

Afyonkarahisar'da 20 yıldır proje, olimpiyat, LYS-YGS ve spor alanlarında sergilediği başarılarla bilinen Zafer Koleji, yeni sezonda da bu başarılara yenilerine eklemek istiyor.

Bölgede verdiği eğitim ve başarılarıyla tanınan Zafer Koleji, Fen Lisesi'nde yüzde 100, Anadolu Lisesi'nde de yüzde 93’lük üniversite kazandırma başarısı elde etti. Ayrıca, proje ve olimpiyatlarda birçok dereceye ulaşarak Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatı'nda (USOBO) Türkiye’nin en fazla projesi kabul edilen lisesi oldu. Yeni eğitim dönemine Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni açan eğitim kurumları Afyon insanının sağlığına da talip oldu.

SPORDA SON İKİ YILDA 27 AFYON ŞAMPİYONLUĞU ÇIKARDI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği liseler arası müsabakalarda Badmintonda gençler bayan takımı Afyon şampiyonluğunu, kulüp gençler hentbol takımı Afyon şampiyonluğu, eskrim takımı da geçen sene Afyon şampiyonluğu, Türkiye 8.'liğini elde etti. Eskrim takımı, bu yıl Afyon şampiyonluğunu alarak, Türkiye şampiyonasında bölgeyi temsil etme hakkı kazandı. Ayrıca, basketbol takımı da Ege Bölgesi özel okullar arası şampiyonada bu seneki ilk şampiyonluğuna ulaştı.

ÖĞRENCİ VE VELİLERE YÖNELİK SEMİNERLER

Zafer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kadir Çakır, yaptığı açıklamada, “PDR servisimiz ‘Kariyer Planlama’ çalışmaları çerçevesinde İstanbul, İzmir ve Ankara’da ülkemizin en seçkin üniversiteleri 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizi gezdirdi. Öğrencilerimize ‘Ders Çalışma ve Motivasyon, velilerimize de 'Ergen Psikolojisi’ adlı seminerler verdirmiştir. 2013-2014 eğitim-öğretim sezonunda Fen lisemiz yüzde 100, Anadolu lisemiz yüzde 93' lük YGS kazanma başarısı göstermiştir. İl Milli Eğitim tarafından liseler arası düzenlenen ve 7 bin 500 öğrencinin katıldığı YGS deneme sınavında Fen lisemiz tüm puan türlerinde Afyon birincisi olmuş, ferdi başarıda öğrencimiz Ahmet Varol, tüm puan türlerinde birinci, Afyon geneli liseler arası tüm puan türlerinde Özel Zafer Fen Lisesi birinci gelmiştir.” diye konuştu.

Çakır, Okul Mezunlar Derneği’nin üniversitede okuyan veya mezun olup hayata atılan öğrencilere yönelik İstanbul, İzmir ve Ankara’da geniş katılımlı programlar düzenlendiğini kaydetti. Çakır, şöyle dedi: “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin iyi yetişmesi için emin adımlarla hedefe yürümekteyiz. İçinde yaşadığı çağı doğru okuyarak, modern metotlarla hazırlanmış ortamlarımız bu amacımıza hizmet etmekte, iyi bir gelecek, mükemmel bir eğitimle sağlanır, bunu biliyoruz. Planlarımız, bu amaca hizmet edecek şekilde yapılmıştır. Yeni eğitim-öğretim sezonu için öğrenci adaylarımızı okulumuza bekliyoruz.”


CİHAN

Yorumlar