Bandırma Belediyesi Soma'ya ambulans ve cenaze aracı gönderdi

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen facianın ardından tüm yurtta 3 gün ulusal yas ilan edilirken, Bandırma Belediyesi kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla Soma'ya bir adet ambulans ve iki adet cenaze aracı gönderdi. Bandırma...

Google Haberlere Abone ol
Bandırma Belediyesi Soma'ya ambulans ve cenaze aracı gönderdi

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen facianın ardından tüm yurtta 3 gün ulusal yas ilan edilirken, Bandırma Belediyesi kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla Soma'ya bir adet ambulans ve iki adet cenaze aracı gönderdi. Bandırma Belediyesi'nde de bayraklar yarıya indirildi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir firmaya ait olan maden ocağında meydan gelen faciada hayatını kaybeden 238 maden işçisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Mirza, "Dün meydana gelen bu ve üzülerek takip ettiğimiz faciadan ne yazık ki acı haberler geldi. Beklentilerimiz hepsinin sağ salim kurtarılıp sevdiklerine kavuşması yönündeydi. Ancak son alınan haberlerde 238 maden emekçimiz yaşamını yitirdi. Kaybettiğimiz madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum."

CİHAN

Yorumlar