Bakanlıklara atama ve görevden almalar Resmi Gazete’de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi (Bakanlık Temsilcisi) Başbakanlık Müşaviri Fatih Acar atandı.Açık bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcılığına, Emeklilik Hizmetleri...

Google Haberlere Abone ol
Bakanlıklara atama ve görevden almalar Resmi Gazete’de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi (Bakanlık Temsilcisi) Başbakanlık Müşaviri Fatih Acar atandı.

Açık bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcılığına, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü Cevdet Ceylan, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcılığına, Murat Yazıcı getirildi. Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Adnan Yıldırım başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda açık bulunan İş Müfettişliklerine de atamalar yapıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda açık bulunan Türkiye Elektrik İletim AŞ Genel Müdür Yardımcılığına Oğuz Bayram atandı.

Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Fevzi Karamustafaoğlu başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bu suretle boşalacak olan Türkiye Elektromekanik Sanayi Genel Müdür Yardımcılığına ve boş bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Ahmet Sedat Önal atandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan Bakanlık Müşavirliğine Tunç Sabuncu getirildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Kutlu bu görevinden alındı. CİHAN

Yorumlar