Bafra’da centilmenlik kazandı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta var olma mücadelesi veren 1930 Bafraspor, kendi saha ve seyircisi önünde lider Tuzlaspor’u 1-0 yenerek adeta kendine geldi.

Google Haberlere Abone ol
Bafra’da centilmenlik kazandı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta var olma mücadelesi veren 1930 Bafraspor, kendi saha ve seyircisi önünde lider Tuzlaspor’u 1-0 yenerek adeta kendine geldi.
Grubun alt sıralarında 10 puanla yer alan 1930 Bafraspor, bu sonuçla puanını 13’e çıkardı.

Maçtan 3 gün önce 1930 Bafraspor Cadde taraftar grubu tribün lideri Çaça Reis Uğur Şen, "Bafraspor taraftarları Tuzlaspor ve taraftarlarını çiçeklerle karşılayacak.’’ diyerek açıklama yapmıştı. Haberin Cihan Haber Ajansı'nda yayınlanmasından sonra her iki taraftar grubu verdikleri sözü yerine getirdi.
İstanbul Tuzla’dan gelen Cefakar Tuzlaspor taraftarları tribün lideri Nafız Hacıalioğlu’na 1930 Bafraspor Cadde taraftar grubu tribün lideri Çaça Reis Uğur Şen ve Birkan Özkök çiçek vererek başarılar dilediler. Amigolar birbirlerine kulüplerinin atkısını hediye ettiler. Yeşil sahalarda ender rastlanan görüntüler Bafra Şehir Stadyumu'nda bulunan sporseverler tarafından dakikalarca alkışlandı.

Cefakar Tuzlaspor Taraftarları tribün lideri Nafız Hacıalioğlu ve 1930 Bafraspor Cadde taraftar grubu tribün lideri Çaça Reis yaptıkları açıklamada, "Artık tribünlerde küfür istemiyoruz. Yaptığımız yeni çalışmada, 'Tribünde Küfüre Hayır, Ailenle 90 Dakikanı Bize Ayır.’ Kampanyası düzenledik.
Yavaş yavaş yeşil sahalardan küfür olayını el birliği ile kaldıracağız.
Takımlar yener, yenilir. Berabere kalır. Bu doğanın kanunudur.
Güzel olanı ise dostlukların ve centilmenliğin baki kalmasıdır.’’ dedi.

Maç başlamadan önce de futbolcuların ele ele taraftarları selamlaması, birbirlerine sarılıp başarı dilemeleri ayrı bir güzellik oluşturdu.

Maçta ise 49. dakikada golcü futbolcusu Samet Bank’ın golü ile 1930 Bafraspor lider Tuzlaspor’u 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
Maç bitişinde ise her iki taraftar grubu birbirlerine güzel tezahüratlarda bulundular. CİHAN

Yorumlar