Bafra TSO’dan pompacılara mesleki eğitim

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, 'LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli'ne (POMPACI) eğitim programı düzenledi.Eğitim, Samsun Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Ersan Yapıcı’nın eğitmenliğinde, 15 kişinin katılımıyla Bafra Ticaret...

Google Haberlere Abone ol
Bafra TSO’dan pompacılara mesleki eğitim

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, 'LPG Otogaz İstasyonları Taşıt Dolum Personeli'ne (POMPACI) eğitim programı düzenledi.

Eğitim, Samsun Kimya Mühendisleri Odası Başkanı Ersan Yapıcı’nın eğitmenliğinde, 15 kişinin katılımıyla Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar’ın da açılışına katıldığı eğitim, Ersan Yapıcı’nın sinevizyon eşliğinde gerçekleştirmiş olduğu sunum ile devam etti.

Yapıcı, LPG piyasası hukuki düzenlemeleri ve standartlar, iş sağlığı, güvenliği ve çevrenin korunması, LPG‘nin teknik özellikleri, LPG tesisat elemanları ve dikkat edilmesi gereken kurallar, LPG‘nin emniyetli bir şekilde ikmal yapılması, dolum sırasında uyulması gereken kurallar, LPG‘nin doldurulma işleminde temel kurallar, emniyet tedbirleri, uygulamalar, yangın güvenliği, ilkyardım konularını katılımcılara anlattı.

Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, “Bafra Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin işlerinde ve iş yerlerinde yarar sağlayacak bu tür eğitimler zaman zaman gerçekleşecektir.” dedi.

CİHAN

Yorumlar