Atlas Eğitim ligde üçüncü galibiyetini aldı

Deplasmanlı Erkekler Hentbol 1. Ligi 2013-2014 sezonunda Kayseri’yi temsil eden takımlardan Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü ligdeki üçüncü galibiyetini elde etti.

Google Haberlere Abone ol
Atlas Eğitim ligde üçüncü galibiyetini aldı

Deplasmanlı Erkekler Hentbol 1. Ligi 2013-2014 sezonunda Kayseri’yi temsil eden takımlardan Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü ligdeki üçüncü galibiyetini elde etti.

    16. hafta mücadelesinde Ankara temsilcisi Metropol Spor Kulübü ile karşılaşan Kayseri temsilcisi müsabakanın ilk devresini 14-12 önde bitirdi. Maçın ikinci devresinin ilk dakikaları her iki takımın karşılıklı atakları ile devam etti. Farkı artırmak isteyen Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü müsabakanın 45. dakikasından itibaren maçta ağırlığını iyice hissettirdi. Bu dakikalarda Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübünün kalecisi Alkan Demirel yine başarılı kurtarışlar yaparak takımının galibiyetinde önemli bir pay sahibi oldu. Müsabaka Atlas Eğitim Gençlik Spor’un 34-27’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Atlas Eğitim’den Hüseyin Altınkol attığı 10 gol ile müsabakanın en skorer oyuncusu oldu.

Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü aldığı bu galibiyetle ileriki haftalar için umut verdi. Müsabakanın bitimi ile sevinç gösterilerinde bulunan Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları salonu dolduran taraftarlarca ayakta alkışlandı. Haklı bir galibiyeti almanın keyfini yaşadıklarını ifade eden Atlas Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü As Başkanı Seyit Halil Yüzgeç, heyecanı yüksek ve kaliteli bir müsabaka izlediklerini kaydetti.

Takımının bu sezon 1. ligdeki 3. galibiyetini aldığını hatırlatan As Başkan Yüzgeç, “Metropol Spor Kulübü karşısında bugün ligdeki 3. galibiyetimizi aldık. Önümüzdeki hafta Hentbol Spor Kulübü ile Ankara deplasmanında ve 3 hafta sonra 16 Mart 2014 tarihinde evimizde Rize Gençlik Spor ile oynayacağız. Bu maçlar bizim için final maçları niteliğinde. Bu önemli maçlardan alacağımız galibiyetler takımımızı büyük bir ihtimalle play-off lara taşıyacaktır. Şu anda düşme potası ile play-off arasında ince bir hatta bulunuyoruz. İnşallah ligden düşmeyeceğiz. Aynı zamanda play-off lara katılıp başarılı olacağız. Kayserimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Takımımıza ilgi gösteren ve destekte bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Taraftarımız takımlarını yalnız bırakmasınlar.” dedi.

Karşılaşmayı, Sivas Bölgesi A Klasman hentbol hakemlerinden Mahmut Boyraz ile Ebubekir Boyraz yönetirken, maçın gözlemciliğini ise Mersin Bölgesi gözlemcilerinden Ayhan Sümer gerçekleştirdi.
CİHAN

Yorumlar