Ankara'da Vatandaş Ağaç Kesimine Tepkili

Ankara Keçiören'de belediye görevlilerinin ağaçları kesmesi tepki çekti. Belediye işçileri ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da Vatandaş Ağaç Kesimine Tepkili



Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, Cumartesi günü Başbakan Erdoğan'ın katılacağı seçim mitingi için ağaçların kesildiğini iddia etti. Bozok, "Ağaçlar budanmış. Yine kaldırım üzerinde de ağaçlar vardı budanmıştı. Fakat tamamen kesmişler. Zannedersem Başbakanı millet daha iyi görsün diye kesmişler. Ama yazık günahtır bu ağaçlara. Kolay kolay yetişmiyor." dedi.

Keçiören'de Halil Sezai Erkut Caddesi üzerinde bulunan ağaçların bir kısmı budandı, bir kısmı ise tamamen kesildi. Daha sonra kaldırım iş makineleri tarafından düzenlendi. Budanan ve yerinden sökülen ağaçların işçiler tarafından kamyonlara yüklendiği sırada çevrede bulunan vatandaşlar tepki gösterdi. Çevre sakinleri ile işçiler arasında tartışma yaşandı.

Partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi yanındaki çalışmalara şahit olan BBP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, konuyla ilgili şunları söyledi; “Cumartesi günü Sayın Başbakan'ın burada mitingi olacak. Mitingin platformu da arkamızda duran boşluğa koyacaklar. İlerisi boş bir alan, bu boş alanı bıraktılar burada bizim seçim koordinasyon merkezimiz duruyor. Burayı seçmeleri ilginç. Koca alan dururken yine arkada 1 milyon metrekare boş alan dururken buraya gelip, kaldırımı söküp ağaçları kesip miting yapacaklar burada. Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hemen yanını hemen önünü seçmeniz doğru bir seçim mi? Şimdiden zaman erkenken yerinizi değiştirin diyorum Sayın Başbakanımıza sesleniyorum. Zannedersem Sayın Başbakanın da buradan haberi yoktur. Olsa herhalde Melih beyi uyarır. İleri tarafa aldırır diye düşünüyorum.”

Bozok, “Gördüğümüz yer daha önce koşu yolu idi. Ağaçlar budanmış. Yine kaldırım üzerinde de ağaçlar vardı budanmıştı. Fakat tamamen kesmişler. Zannedersem Başbakanı millet daha iyi görsün diye kesmişler. Ama yazık günahtır bu ağaçlara. Kolay kolay yetişmiyor. İlgililere buradan sesleniyorum. Bu yaptığınız hatadan geri dönün telafisini biran önce yapın” şeklinde konuştu.

Yorumlar