AK Partili Erdem: 7 Şubat'ta Hakan Fidan'ı derdest etmek istediler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, partisinin Hakkari İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Erdem: 7 Şubat'ta Hakan Fidan'ı derdest etmek istediler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, partisinin Hakkari İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Erdem, "7 Şubat'ta Hakan Fidan'ı derdest etmek istediler." dedi.

Kara yolu ile Hakkari gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Hakkari İl Danışma Meclis toplantısına katıldı. Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Abdulmutalip Özbek, hükumetin göreve başladığı günden beri Hakkari il genelinde yükselen oy potansiyelini rakamlarla değerlendirdi. Özbek, daha sonra da il ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarını tek tek tanıttı.

Belediye başkan adayı Osman Kızılban ise, seçilmeleri halinde yapacakları hizmetleri slayt gösterimi ile tanıttı. Hakkari'de yeraltı çarşısı ve büyük bir alışveriş merkezi de hizmete açacaklarını ifade eden Kızılban, Hakkariyi yaşanılır bir Kent haline getireceklerini söyledi.

Ekrem Erdem de, 12 yıllık sürede yapmış oldukları hizmetlere değinerek, "7 Şubat'ta Hakan Fidan'ı derdest etmek istediler. Neden Hakan Fidan, kim Mili İstihbarat Müsteşarı, ne yapıyordu, çözüm sürecini yürütüyordu. Oslo'da görüşmeleri o yapıyordu. İşte bu süreci sabote etmek için onu derdest ettiler. Sonra bakın Taksim'de Gezi olaylarını bahane ederek maskeli çiçekli, böcekli ağaçlı maskeli geldiler maskeleri düşünce ne dediler 3 hava limanı istemiyoruz 3’üncü köprüyü istemiyoruz dediler.'' şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar