AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Erzincan’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, partisinin il danışma meclis toplantısına katılmak için Erzincan’a geldi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, Erzincan’da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, partisinin il danışma meclis toplantısına katılmak için Erzincan’a geldi.

İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Ekrem Erdem, daha sonra İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclis Toplantısı'na katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, AK Parti'nin oyunu yükselterek yoluna devam ettiğini söyledi.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy, ilçe ve belde belediye başkan adayları ve partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sırasıyla AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti Belediye Başkan Adayı Cemalettin Başsoy birer selamlama konuşması yaptı.

Partililere seslenen Erdem, “Onlar perişan ettiler onlar soydular biz tüm bu mağduriyetleri giderdik. Borçları ödedik. IMF’nin borcunu ödedik. IMF’e güle güle dedik. Merkez Bankası'nın kaynakları biz iktidara geldiğimiz de 27,5 milyar dolardı. 136 milyar dolara çıktı. Son Aralık’taki olaylardan sonra 127 milyar dolar. Bakın Aralık ayında ki olaylarda Türkiye’nin kaybı 100 milyar dolar. Geçmişte milyon dolar bulamayan Türkiye bir hafta da 100 milyar dolar kaybediyor ve Allah’a şükürler olsun sağlam bir yerde olduğumuz için her şey yerli yerinde dimdik duruyor. Geçmişte böyle bir taarruza Türkiye maruz kalmış olsaydı ne olurdu. Hayal edebiliyor musunuz. Perişan olurdu, perişan. AKP oyunu artırmaya devam ediyor. Bütün saldırılara, bütün engellemelere rağmen her engelle karşılaştığımızda halkımıza sığındık. Halktan da gereken desteği aldık. Bugün de almaya devam ediyoruz.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar