AGİAD 20. kuruluş yıl dönümünü iftarda kutladı

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği(AGİAD), 20. kuruluş yıl dönümünü Ağaçlı Tesisleri havuz başında verdiği iftarla kutladı. AGİAD'ın Aksaray Ağaçlı Tesisleri havuz başında düzenlediği iftar yemeğine Aksaray Ticaret Odası Başkanı...

Google Haberlere Abone ol
AGİAD 20. kuruluş yıl dönümünü iftarda kutladı

Aksaray Girişimci İşadamları Derneği(AGİAD), 20. kuruluş yıl dönümünü Ağaçlı Tesisleri havuz başında verdiği iftarla kutladı.

AGİAD'ın Aksaray Ağaçlı Tesisleri havuz başında düzenlediği iftar yemeğine Aksaray Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş, Baro Başkanı levent Bozkurt, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, AGİAD Başkanı Reha Güven iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda davetli katıldı. Yemek sonrası konuşan AGİAD Başkanı Reha Güven, "Derneğimiz 2014 yılı itibari ile 20.yılını doldurmuş bulunmaktadır. Aksaray’ın hem sosyal hem de ticari hayatında çok önemli çalışmalar yapmış, Aksaray’ın gelişmesi yolunda temel dinamiklerinden birisi olmuştur." dedi.

Güven, "İş adamalarının dünyaya açılması için dünya barışı için yapmamız gerekenleri daha şevkle yapmaya devam edeceğiz.

Reha Güven daha fazla şevkle çalışacaklarını söyleyerek; bundan sonrada Aksaray’ımız için ülkemiz için iş adamalarının dünyaya açılması için dünya barışı için yapmamız gerekenleri daha şevkle yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Ortadoğu’da haritaların yineden değiştiği kazanın tekrar kaynatıldığı bu zaman diliminde her zamankinden daha fazla bütünleşmeye anlamaya daha fazla ihtiyacımız var. Demokrasinin ve hukuk içerisin de kalınmasının ülkemizin geleceği açısından çok önemli olduğuna inanıyoruz. Herkesin bu hassasiyet içerisinde olması umuduyla sizlerin ve ailelerinizin bayramını şimdiden kutlar, Filistin’deki, Suriye’deki, Iraktaki ve dünyanın çeşitli bölgelerinde Müslümanlara yapılan zulmün bir an önce bitmesi için dualarınızın kabulünüzü diler katılımlarınız için teşekkür ederim." dedi.

İftar yemeğinde Dernek faaliyetlerine katılan üyelere belgelerinin yanı sıra yeni üyelere de rozet takma töreni yapıldı.

CİHAN

Yorumlar