Adalet eski Bakanı Ergin: Huzurlu bir seçim olsun

Adalet eski Bakanı AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Sadullah Ergin ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Lütfü Savaş, seçimlerin huzur içerisinde geçmesini temenni etti.

Google Haberlere Abone ol
Adalet eski Bakanı Ergin: Huzurlu bir seçim olsun

Adalet eski Bakanı AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Sadullah Ergin ve Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Lütfü Savaş, seçimlerin huzur içerisinde geçmesini temenni etti.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Sadullah Ergin, oyunu Antakya merkezde bulunan Hüseyin Özbuğday Anadolu Lisesi'nde 2329 nolu sandıkta kullandı. Ergin, seçimin Hatay’a ve Türkiye’ye hayırlar getirmesini temenni etti. Kazasız belasız bir seçim olması için gerekli çalışmaların yapıldığını söyleyen Ergin, “Maalesef zaman zaman istenmeyen hadiseler oluyor. Kırıkhan Gölbaşı’nda ölümlü hadiseler cereyan etti. İnşallah başka bir sıkıntı olmaz. Ben seçimlere hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

CHP'Lİ SAVAŞ: HUZURLU BİR SEÇİM OLSUN

Antakya Belediye Başkanı ve CHP Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Lütfü Savaş da oy kullanacağı Antakya Vali Teoman İlköğretim Okulu'na eşi Nazan ve kızı Nimet Tuçe Savaş ile birlikte geldi. Oyunu 1285 nolu sandıkta kullanan Savaş, seçimlerin başta Hatay olmak üzere tüm ülkeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

HATAY VALİSİ LEKESİZ: GEREKEN TÜM ÖNLEMLER ALINDI

Hatay valisi Mehmet Celalettin Lekesiz ise oyunu Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde bulunan 1160 nolu sandıkta kullandı. Eşi Zehra Lekesiz ile birlikte oyunu kullanacağı Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne gelen Vali Lekesiz, oy kullanmak için vatandaşlarla birlikte sıra bekledi. Sıra beklerken vatandaşlarla sohbet eden Lekesiz, daha sonra oyunu hayırlı olsun dilekleri ile kullandı.
Oy verme işlemini tamamladıktan sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Vali Lekesiz, il genelinde 968 bin 332 seçmenin 3 bin 304 sandıkta oy kullanacağını hatırlatarak, ilde yüzyıllardır var olan kardeşlik ikliminin siyasi rekabet içerisinde zedelenmemesi için herkese sorumluluk düştüğünü söyledi.

SEÇİM İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINDI

Lekesiz, seçimlerin ilde huzur ve güven içerisinde geçmesi, vatandaşların özgür iradesinin sandığa yansıması için ilk günden itibaren gereken tüm tedbirlerin alındığını belirterek, “İlimizde mevcut olan kardeşlik ikliminin siyasi rekabet içerisinde zedelenmemesi için hepimize düşen sorumluluklar var. Seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesi için ilimiz genelinde 5385 güvenlik gücü görev yapıyor. Umuyorum ki seçimlerin sonucunda demokrasi kazanır. Ülkemiz için ilimiz için siyasi partilerimizin temsilcileri için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.




CİHAN

Yorumlar