3 bin kişiye iftar verilecek

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Siirt Şubesi Başkanı Murat Coşar, Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybeden İbrahim Bilgen’in anısına Siirt’te 3 bin kişinin katılımıyla bir iftar yemeği vereceğini duyurdu....

Google Haberlere Abone ol
3 bin kişiye iftar verilecek

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Siirt Şubesi Başkanı Murat Coşar, Mavi Marmara saldırısında hayatını kaybeden İbrahim Bilgen’in anısına Siirt’te 3 bin kişinin katılımıyla bir iftar yemeği vereceğini duyurdu.

Coşar, 11 Temmuz Cuma günü Özel Medlife Hastanesi önündeki otopark alanında hazırlanacak iftar programına İHH’nin gezici aş evinin de geleceğini söyledi. Coşar, "Mavi Marmara saldırısında şehit edilen İbrahim Bilgen anısına 11 Temmuz 2014 Cuma günü Medlife Hastanesi-Saltanat market önündeki otopark alanında üç bin kişilik iftar programımız olacaktır. Mübarek Ramazan ayının başlaması ile birlikte il il dolaşmaya başlayan İHH İnsani Yardım Vakfı’nın gezici aşevi tırı, ramazan ayının manevi duygusunu ve bereketini yaymaya devam ederek 11 Temmuz Cuma günü Siirt’te olacak. Rahmet ve bereket ayı ramazanda Siirtli hemşerilerimizi Halil İbrahim sofrasında kardeşliğimizi pekiştirmeye bekliyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar