Kendisini Hamile Bırakacak Erkek Arayan Kadına Teklif Yağıyor

İnternette paylaştığı fotoğrafla kendisini hamile bırakabilecek erkek arayan 25 yaşındaki Adelina Albu'ya dünyanın dört bir yanından teklif yağıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kendisini Hamile Bırakacak Erkek Arayan Kadına Teklif Yağıyor

Romanya'nın Timisoara kentinde yaşayan 25 yaşındaki Adelina Albu, internette bir fotoğrafını paylaşıp 'Kendisini gebe bırakmaya gönüllü olacak baya nakit ödeyeceğini' izahatsının peşinden uluslararası üne kavuştu.

'ÇOCUK İSTEYEN BİR ERKEKLE TANIŞMAK ZOR'

Çocuk sahibi olmayı fazla aşırı istediğini belirten Adelina Albu, Facebook'ta yayınladığı ilanda 'Erkeklerle tanışmak zor değil lakin çocuk arzulayan bir erkekle tanışmak fazla aşırı zor. O sebepten boş ilişkilerle süre kaybetmektense bu iş için ödeme yapmaya karar verdim. 500 euro karşılığında sen iyi vakit geçireceksin, benimse bir bebeğim olacak' dedi.

BELGE İMZALATIYOR

Genç kadın, takribî 1430 TL'ye tekabül eden teklifini kabul eden beylerin kendisi ile seks yapmadan evvela bir kısırlık testinden geçmek ve doğacak çocuk üzerindeki bütün haklarından vazgeçtiklerini belirten bir de döküman imzalamak durumunda kalacağını da söyledi.

BİRÇOK ERKEK KABUL ETTİ

Birçok bayan Albu'ya destek verip onun tek başına çocuk büyütme yönündeki planlarını 'cesurca' bulduklarını belirtirken, çok sayıda bey de kadının teklifini kabul ettiklerini açıkladı.

KİMSEYİ KABUL ETMEDİ

Ancak İngiliz Daily Mirror gazetesine konuşan Albu, şimdiye dek gelen teklifleri fazla aşırı beğenmediğini sebebiyse 'Kimsenin konuyu ciddiye almadığını' düşündüğünü söyledi.



Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar