Eskişehir Valisi Çakacak'tan şehit ailesine ziyaret

- Vali Çakacak: - "Şehitlerin aileleri bizlere emanettir. Kapımız ve gönlümüz tüm şehit ailelerimize daima açık olacaktır"

Google Haberlere Abone ol
Eskişehir Valisi Çakacak'tan şehit ailesine ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, 18 Nisan'da Tunceli'nin Pülümür ilçesinde helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Teknisyen Polis Memuru Murat Ködük'ün Eskişehir'de yaşayan ailesini ziyaret etti.

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile şehit Ködük'ün Eskişehir'de yaşayan eşi Ayten Ködük, çocukları Mustafa, Merve Nur ve Melike Ködük'ü evine gitti. Vali Çakacak, devlet ve millet olarak şehit ailelerinin her zaman yakınında olduklarını bildirdi.

Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerin hatıralarını yaşatmayı sürdüreceklerini belirten Çakacak, şunları ifade etti:

"Şehitlerin aileleri bizlere emanettir. Kapımız ve gönlümüz tüm şehit ailelerimize daima açık olacaktır. Birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakarak kararlı bir şekilde emin adımlarla yürüyen Türkiye Cumhuriyeti her geçen gün gelişen ve güçlenen bir ülke konumuna geldi. Şehitlerimiz gönlümüzde, kalbimizde ve aklımızda her zaman yaşayacaklar. Bu toprakları bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha minnetle, şükranla ve saygıyla anıyoruz."

Şehit eşi Ayten Ködük ise Vali Çakacak ve eşi Kevser Çakacak'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydetti.

Yorumlar