Hırsız, kamerayı görünce dansa başladı

Hırsızlık mahalinde güvenlik kamerası olduğunu gören hırsız, kameraya bakarak dansa başlıyor

Google Haberlere Abone ol
Hırsız, kamerayı görünce dansa  başladı
Adana'da park halindeki kamyonetin çalınması sırasında güvenlik kamerasını görünce dans eden zanlının, iki arkadaşıyla karıştığı başka bir hırsızlık olayının da kayıtları ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Meydan Mahallesi'nde sokakta park halinde bulunan kamyonetin çalınması olayıyla ilgili tutuklanan zanlılar Salih Ö. ve 18 yaşından küçük A.Y'nin firardaki arkadaşları Ercan Y. ile Emek Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki mağazaya da hırsızlık amacıyla girdikleri tespit edildi.

Kamyonetin çalınması sırasında güvenlik kamerasını görünce dans eden zanlı Salih Ö'nün arkadaşları Ercan Y. ve A.Y. ile mağazanın bulunduğu yere birlikte geldikleri iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kayıtlarda Salih Ö. ve A.Y, iş yerinin kapı camını kırarak içeri girerken, Ercan Y. de dışarıda gözcülük yaparken görülüyor.

Görüntünün devamında dışarıda bekleyen Ercan Y. ile mağazadaki Salih Ö'nün polisin geldiğini görünce kaçmaları, kaçmaya çalışan A.Y'nin ise iki polis tarafından sıkıştırılarak yere yatırılıp etkisiz hale getirilmesi yer alıyor.

Meydan Mahallesi'nde Ömer Yılmaz, 4 gün önce sokakta park halindeki 01 BRG 93 plakalı kamyonetinin çalındığını fark edince durumu polise bildirmiş, bunun üzerine olay yerine gelen ekipler, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye almıştı. Görüntülerde şüphelilerden Salih Ö'nün araçta bulduğu şapkayı başına takması, çevredeki güvenlik kamerasının kendilerini kaydettiğini görünce de şapkayı yana çevirip dans etmesi dikkati çekmişti.

Olayın ardından gözaltına alınan Salih Ö. ve A.Y. tutuklanmış, firari zanlı Ercan Y. ise daha sonra yakalanmıştı.

Yorumlar