Taksim Meydanı Neden Kapatıldı?

İstanbul'da, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Taksim Meydanı'nda alınan güvenlik önlemleri ve Metro İstanbul'un uyguladığı değişiklikler.

Google Haberlere Abone ol
Taksim Meydanı Kapatıldı

İstanbul'daki Taksim Meydanı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle izinsiz eylemlere karşı güvenlik önlemleri kapsamında kapatıldı. Meydan, öğle saatlerinden itibaren bariyerlerle çevrilerek, erişime kapatıldı. Bu önlem, olası izinsiz eylemlerin önüne geçmek ve genel güvenliği sağlamak amacıyla alındı.

Metro Seferlerinde Değişiklik

Metro İstanbul, Taksim Meydanı'nda alınan güvenlik önlemleriyle ilgili olarak bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamada, "İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda saat 12.00 itibarıyla ikinci bir duyuruya kadar M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattımızın Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi giriş-çıkışı ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız işletmeye kapalı olacaktır. Araçlarımız Taksim istasyonunda durmayarak seferine devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

 

 

 

Yorumlar