Ankara'daki Hırsızlık Vakası: Karı Koca Suçunu İtiraf Etti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında, bir çift evden çaldıkları altınlarla telefon satın aldıktan sonra yakalandı.

Google Haberlere Abone ol
Altınlarla Telefon Alan Karı Koca Yakalandı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde, bir evden altın çalarak bunları satarak telefon satın alan karı koca gözaltına alındı. Batıkent'teki bir evden çalınan eşyalar arasında 1 kelepçe bileklik, 4 bilezik, 1 tam altın takılı zincir kolye ve 2 altın yüzük bulunuyordu.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI BELİRLEYİCİ OLDU

Olayın bildirilmesi üzerine, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, şüphelinin olay yerine geldiği aracın plakasını belirledi. Araştırmalar sonucunda, kargo dağıtım amacıyla kullanılan ve hırsızlık yapılan binaya gün içinde uğrayan aracın sahibinin B.S.B. olduğu, aracı kullanan eşi D.B'nin olduğu anlaşıldı.

ÇALINTI ALTINLAR SATILARAK TELEFON ALINMIŞ

Gözaltına alınan çift, işledikleri suçu kabul etti. "Şüpheliler çaldıkları altınları 214 bin lira karşılığında kuyumcuya satarak, elde ettikleri para ile telefon aldılar" bilgisi paylaşıldı. Şüpheliler hakkındaki adli ve idari işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar