Zekai Sana kimdir nerelidir kaç yaşında mesleği nedir?

Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana kimdir nerelidir kaç yaşında mesleği nedir?

Google Haberlere Abone ol
Zekai Sana kimdir nerelidir kaç yaşında mesleği ne

Ordu'nun CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayının Zekai Sana olduğu belirtiliyor. İddiaya göre Sana, CHP tarafından gösterilen isim olacak. Peki, CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana Kimdir?

ZEKAİ SANA KİMDİR?

CHP'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Zekai Sana hakkında merak edilenler: Kumru doğumlu, avukatlık mesleği ve siyasi kariyeri. İşte detaylar.

Zekai Sana, 1959 yılında Ordu'nun Kumru ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ankara'da başlayan Sana, Ankara Eğitim Enstitüsü, Gazi Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Profesyonel kariyerine Sümerbank Genel Müdürlüğü'nde memur olarak adım atan Sana, burada altı yıl görev yaptı. Ardından, 1986 yılı itibariyle Ankara'da serbest avukat olarak çalışmaya başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Sana, siyasi alandaki çalışmalarını da sürdürmekte. Ordu'da doğup büyüyen ve kariyerine çeşitli kademelerde hizmet eden Sana, halka hizmet etme noktasında önemli bir adım daha atarak belediye başkanlığına aday oldu.

AİLE HAYATI

Evli ve iki çocuk babası olan Sana, aile değerlerine büyük önem veriyor. Kişisel hayatında olduğu gibi profesyonel yaşamında da dürüstlük ve adaleti ön planda tutan bir profil çiziyor.

Yorumlar