Vural: Grup toplantıları aynı gün yapılabilir

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, grup toplantılarının günü ve saatinin değişmesine yönelik toplantıda bir öneri oluşmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Vural: Grup toplantıları aynı gün yapılabilir

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, grup toplantılarının günü ve saatinin değişmesine yönelik toplantıda bir öneri oluşmadığını söyledi. Vural, grup toplantılarının aynı gün yapılabileceğini söyledi.

TBMM’de Koruma Daire Başkanlığı'nı ziyaret eden ve polislerin ‘Polis Haftası’nı kutlayan MHP’li Vural burada güvenlik toplantısına ilişkin değerlendirme yaptı. Grup toplantılarının Salı günü dışında yapılmasına dönük bir öneri oluşmadığını ifade eden Vural, "Grup toplantılarının saat ve günlerinin değişmesiyle ilgili bir öneri oluşmadı. Ziyaretçilerin sınırlandırılmasıyla ilgili bir öneri üzerinde çalışılması prensip olarak benimsendi. Biz grup toplantılarının aynı günde yapılmasının bir mahsuru olmadığı kanaatindeyiz. Planlı bir şekilde önceden belirlenmiş bir şekilde bunlarla ilgili liderlerin verdiği mesajlar önemli. Bunun farklılaştırılmasın bu safhada anlam taşımıyor." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar